miercuri, 17 octombrie 2012

Un produs romanesc mai cool decat iPhone

Încă o dată, românii se dovedesc net superiori americanilor în materie de business. Să luăm exemplul cel mai bun: în fiecare an, Apple lansează un iPhone nou. Nu diferă prea mult față de modelul anterior, nu are vreo configurație de top comparativ cu alte branduri, nu prea e configurabil, costă o gramadă de bani și, rar de tot, îl găsești facând sex cu prietena ta acasă atunci când apari inopinat de la serviciu. 
Cu toate astea reușește să sa strângă asemenea cozi, cu câteva zile înainte de lansare:


Destul de greu de depășit, nu? Ei bine, românii vin cu un produs revoluționar, care reușește nu doar să trezească pasiuni mult mai mari decât telefonul Apple, dar e cu atât mai uimitor cu cât, după ce stai ore întregi la coadă, deși pleci cu mâna goală, ești mult mai mulțumit și împlinit sufletește decât cu un iPhone în buzunar.
Vă prezint moaștele Sfintei Parascheva:


Un produs reciclabil care, spre deosebire de iPhone, deși nu primeste niciun upgrade de la an la an, face față cu brio concurenței (de exemplu, moaștele sfinților Constantin și Elena). Este adevărat ca nu are acoperire 3g sau LTE sau whatever, dar permite o comunicare la nivel mult mai înalt. 
Moaștea este, de asemenea, un produs mai ușor de folosit: cu o simplă atingere accesezi minunile inepuizabile de care aceasta dispune. Fara iTunes, AppleId sau credit card. Just one touch! 
Your move, America! (totuși, sper sincer sa nu scoata de-acuma moastele lui Steve Jobs la promovarea noilor produse).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu